Andrománia

Ami a kis zöld robot csövén kifér.

GooApple 3G: így fest az iPhone kópia

andromania.hu | 2011.06.15. 19:15 - Szólj hozzá!

A koppintás mesterei ismét alkottak a kínai Sencsenből. Íme egy mobilkészülék ami első pillantásra akárkinek azt a látszatot keltené, hogy egy iPhone-nal van dolga. Aztán jobban szemügyre véve már az látszik, hogy bizony még az operációs rendszer is iOS, de várjunk csak...miért vannak rajta Androidos funkciók?
Történt az, hogy az alábbi videón szereplő okostelefon nem hiába kapta a GooApple nevet, hanem egy igazi koppintás. iPhone külsőbe bújtatott Android 2.2 alatt futó készülékről van szó, aminek grafikus felülete is kiköpött iOS, itt-ott azért felbukkan még az Android.
Ha maga Steve Jobs-ot is megtévesztette a készülék, az is lehet, hogy a kópia gyártói per nélkül megúszhatják az esetet.
 

Címkék: kópia gooapple 3g

A bejegyzés trackback címe:

https://andromania.blog.hu/api/trackback/id/tr692986904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása