Andrománia

Ami a kis zöld robot csövén kifér.

Két új Samsung a T-Mobile zászlója alatt

andromania.hu | 2011.03.16. 12:05 - Szólj hozzá!

Két új telefon futott be az FCC-hez a Samsungtól: a T-Mobile Samsung Galaxy Mini, másnevén Samsung T499 és a T-Mobile Move, ami eredetileg a Samsung T839 jelzés viseli. Mindkét telefont a T-Mobile logója és értékesítése alatt fog a piacra kerülni. A két telefon hasonló specifikációkkal rendelkezik, ám a nagyobbik testvér a Galaxy Mini lesz, míg a Move-ot a legmegfizethetőbb Androidos készülékként hirdetik.
A T-Mobile Samsung Galaxy Mini Android 2.2 Froyo alatt fog futni, 600 MHz-es processzor lesz a készülék lelke, míg a kijelzője egy 3,2 hüvelykes QVGA érintőképernyő lesz. 3G kapcsolatra képes, 3 megapixeles kamerával ellátott, és 150 MB belső memóriával rendelkezik, ami micro SD-n keresztül bővíthető, legfeljebb 32 GB-ig.
Kistestvére a T-Mobile Move is Froyo-n fog futni és 600 MHz-es processzora, illetve 150 MB belső memóriája lesz, ám a kijelzője valamivel kisebb, vagyis csak 2,8 hüvelykes és kamerája is csupán 2 megapixeles felbontásra képes.
Várható, hogy a két készülék Magyarországon is kapható lesz igen kedvező áron a T-Mobile-tól.

Címkék: samsung t mobile move galaxy mini

A bejegyzés trackback címe:

https://andromania.blog.hu/api/trackback/id/tr782743848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása